Lærlingenes Hus har fået sit eget logo

2020-05-15

Lærlingenes Hus har fået sit eget logo, så vi på endnu mere karakteristisk vis kan gøre indtryk og sætte aftryk, og skabe en stærk identitet om projektet.

Selve logoet leder tankerne hen på et fingeraftryk, og stregerne i aftrykket kan minde om årringene i et træ.

Omridset af et hus ses centralt i logoet, for at markere omdrejningspunktet for hele projektet - nemlig HUSET.

Se og download logoet i flere versioner og farver her.

Manden bag logoet

Henrik Zacho fra Zacho&Co er manden bag logoet til Lærlingenes Hus.
For Henrik har det været en spændende opgave at være med til at sætte et aftryk på fremtidens byggeri, gennem arbejdet med logoet. Han har skulle tænke ud af boksen, og se æstetiske muligheder i de udfordringer som klima og bæredygtighed giver os. For Henrik var det vigtigt at vi gennem et stærkt logo kan være med til at sikre at det danske byggeri og håndværk også i fremtiden vil stå stærkt

- Lærlingenes Hus skal danne rammerne om alt dette og være legepladsen med rum til udfoldelse og visualiering af ideer, visioner og den faglige stolthed, siger Henrik Zacho, som har gjort sit bedste for at logoet skal rumme netop dét. Henrik har samtidig gjort sig mange tanker om fingeraftrykket i logoet der symboliser vores fælles aftryk på fremtidens byggeri og åreringene, der også toner frem og symboliserer det gode håndværk og den stolte arv vi har med i kufferten.

Til Nyhedsoverblik